Betalen

In onze webshop is het gehele bestelproces beveiligd. Hiervoor maken wij gebruik van een beveiligde verbinding. De communicatie tussen u en ons is onbereikbaar voor andere partijen. Uw persoonlijke gegevens zijn zo beschermd. U kunt onze beveiligde verbinding eenvoudig controleren door naar de adresbalk van uw browser te kijken. Daar staat https en niet http. De ‘s’ staat voor secure (veilig).

Betaaloptie 1: Eenvoudig betalen via iDeal

iDeal is een betaalmethode waarmee u online aankopen snel en veilig kunnen betalen in de vertrouwde internetbankieromgeving van de eigen bank.

Om gebruik te maken van iDeal hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren, dan kunt u direct met iDeal betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Wanneer u vanuit onze winkel naar uw bank gaat, dan gaat dit weer via een beveiligde omgeving.

Betaaloptie 2: Contant

Via de webshop kunt u uw bestelling plaatsen en via iDeal afrekenen. U kunt ook telefonisch of via de mail uw bestelling plaatsen, dan kunt u contant betalen wanneer wij de producten bezorgen.

Zorgeloos barbecueën

De waardering van weidenaarbbq.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 26 reviews.

Beurtvaart 9 A
9101 RB Dokkum
T: 0519-296600
E: info@weidenaarbbq.nl