Skûtsjesilen met een barbecue als bedrijfsuitje 

Voor een bedrijfsuitje bent u natuurlijk op zoek naar iets origineels. Een leuke activiteit die óók nog eens goed is voor de teambuilding. Dan is skûtsjesilen in Friesland een wel hele unieke beleving. Een actieve zeiltocht over de prachtige Friese wateren en de dag afsluiten met een heerlijke barbecue aan het water.

Skûtsjesilen met een barbecue bieden we aan in samenwerking met Annage Skûtsjesilen. Met Weidenaar BBQ en Annage is uw bedrijfsuitje in goede en zeer ervaren handen. Annage heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het organiseren van bedrijfsuitjes en Weidenaar BBQ heeft inmiddels al 90 jaar ervaring als ambachtelijke slager.

U bent daarom verzekerd van een unieke zeilbeleving in combinatie met een heerlijke barbecue met ambachtelijk vlees van slagerskwaliteit.

Naast skûtsjesilen is er bovendien nog veel meer te doen. Annage beschikt over een unieke locatie aan het water, midden in het het Nationale Park “de Alde Feanen”. Deze locatie geeft de mogelijkheid voor veel meer leuke outdoor activiteiten, zoals:

  • Expeditie Robinson
  • Wie is de Mol
  • GPS tocht sloepvaren

 

Voor het barbecuevlees kunt u natuurlijk kiezen uit de barbecue pakketten die u van ons gewend bent.

Bij wie regel ik dit bedrijfsuitje met barbecue? 

Daarvoor kunt u het beste het aanbod van arrangementen bekijken op website van Annage. Daar kunt u voor ieder budget heel eenvoudig een arrangement samenstellen. Bij dit arrangement kiest u dan ook het gewenste barbecue pakket.

Voor vragen kunt u ook altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 0519 296600 of te mailen naar info@weidenaarbbq.nl.

Zorgeloos barbecueën

De waardering van weidenaarbbq.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 27 reviews.

Beurtvaart 9 A
9101 RB Dokkum
T: 0519-296600
E: info@weidenaarbbq.nl